Arbeid & onderwijs

Mensen leren mensen

Detachering

Onderwijs Connected heeft ervaren professionals in dienst die klaarstaan om uw capaciteitsprobleem te ondervangen. Binnen een mum van tijd stellen we een geschikte kandidaat aan u voor.

Ons tarief bedraagt 72,50 euro p/u voor gedetacheerde IB'ers

Bemiddeling

Wij zoeken, vinden en connecten! Ons uitgebreide netwerk bestaat uit directeuren, intern begeleiders en orthopedagogen. We zijn daadwerkelijk op de hoogte van ieders specifieke kwaliteiten en maken op basis daarvan de juiste match.

Onze bemiddelingstarief: 10 euro p/u voor IB'ers en 15 euro p/u voor orthopedagogen en directeuren

Werving

Onze marktkennis en ervaring zetten wij in voor de perfecte match tussen uw onderwijsinstelling en uw potentiële nieuwe collega. Met onze ‘voeten in de klei ervaring’ onderscheiden we ons. De opdracht vanuit de schoolontwikkeling is het uitgangspunt voor de werving van best passende kandidaat.

Wij werven IB'ers, orthopedagogen en directeuren vanaf 7.250 euro.

Goed personeel is alles

Daar dragen wij graag aan bij met onze skills op het gebied van detachering, bemiddeling en werving. Hierbij richten wij ons op (interim) directeuren, intern begeleiders en orthopedagogen. We onderzoeken de inhoud en omvang van de opdracht, de werkwijze van uw school en de capaciteiten van onze kandidaten. Op basis van de uitkomst stellen wij u voor aan professionals die passen binnen uw organisatie en beschikken over de vaardigheden die nodig zijn voor de invulling van de opdracht.

Wij werken met onderwijsprofessionals met een missie!

U vraagt, wij werven!

Wij richten ons op de realisatie van uw schoolontwikkeling en stellen op basis daarvan passende kandidaten aan u voor.

Wij werven volgens het no cure no pay principe. Onze bemiddelingstarieven zijn vanaf € 7.250,-.

Wil jij werken via Onderwijs Connected?

Onderwijsinstellingen vragen ons het hele jaar door om hulp bij het zoeken en vinden van intern begeleiders, directeuren of orthopedagogen. Heb je belangstelling om ook voor ons te komen werken, dan leren wij jou graag kennen!