Skip to main content

Over OnderwijsConnected

Vooruitgang van het onderwijs is mensenwerk

Visie

Onderwijs is de motor van vooruitgang. Hierbij staat de ontwikkeling ván de mens centraal. Bij OnderwijsConnected staat de vooruitgang van het onderwijs dóór de mens centraal.

Missie

Wij brengen mensen samen, die het onderwijs iets brengen: voortgang en daarmee vooruitgang. Of het nu gaat om vooruitgang door professionals die wij leveren, of vooruitgang door ondersteuning op kwaliteit en beleid. Wij brengen energie, activeren het potentieel van school én mens en verbeteren daarmee resultaten. Zo koersen we samen op toponderwijs.

Kernwaarden

Deskundig
Verbindend
Resultaatgericht

Vooruitgang in ontwikkeling

Onderwijs is mensenwerk. In het onderwijs werk je:

  • aan de algemene opdracht van het onderwijs: kinderen en jongeren voorbereiden op een plek in de samenleving en op het vormgeven van hun eigen toekomst.
  • aan de doelen van je eigen school.
  • en aan je persoonlijke ontwikkeling.

Wij kunnen daarin veel betekenen. Of het nu gaat om vooruitgang door professionals die wij leveren, of om vooruitgang door ondersteuning op kwaliteit en beleid.
Wij brengen energie en activeren het potentieel van school én mens. Hands-on, nuchter en betrokken. Daarmee verbeteren we resultaten.
We verbinden het unieke aan het collectieve.
Zo ontwikkelen we in en met school, maar ook daarbuiten.
Dat is vooruitgang in ontwikkeling.
Dat is OnderwijsConnected.

Ton Markink

“Zien wat een school nodig heeft, soms al voor men zichzelf daarvan bewust is”

Ton Markink is directeur-eigenaar van OnderwijsConnected. Na het voltooien van twee studies (de PABO en de studie Toegepaste Bedrijfskunde aan de Academische Opleidingen Groningen) is hij in het onderwijs gaan werken. Met zijn jarenlange ervaring als leerkracht, projectleider, bestuurslid en interim-directeur is hij in staat om complexe vraagstukken op alle niveaus op te lossen. Heb je vragen over Arbeid of Beleid? Laat het Ton weten.

Mathieu Bootsveld

“Wij vinden dat één en één best drie kan zijn”

Mathieu Bootsveld is directeur-eigenaar van OnderwijsConnected. Mathieu heeft een jarenlange ervaring in het regulier en speciaal onderwijs als leerkracht en interim-directeur. Daarnaast begeleidt hij teams bij hun schoolontwikkeling, verzorgt hij leiderschapstrajecten en ontwikkelt hij nieuwe onderwijsconcepten. Heb je vragen over Kwaliteit of Beleid? Laat het Mathieu weten.

Kirsten de Bruijn

“Altijd in verbinding”

Kirsten de Bruijn is sinds 2020 communicatiespecialist bij OnderwijsConnected. Uit haar werk als marketingmedewerker en communicatieadviseur in de afgelopen achttien jaar neemt ze waardevolle kennis en ervaring mee. Daarmee ondersteunt ze onze relaties en onszelf in onze groei en ontwikkeling. Heb je vragen over onze Interne Organisatie? Laat het Kirsten weten.

Onze onderwijsprofessionals

Onze deskundige (interim) intern begeleiders, directeuren en orthopedagogen maken van elke opdracht een succes. Respectvol en verbindend, met tomeloze energie en met een ideale mix tussen kennis en visie weten ze mens en school in beweging te krijgen.[

Nieuws

Onderwijs. We staan elke dag voor talloze keuzes en nieuwe uitdagingen. Complexe, dagelijkse verrassingen, het doorvoeren van innovaties, beleid maken ten aanzien van nieuwe bepalingen vanuit de overheid en ga zo maar door. Belangrijk is om hierover met elkaar in gesprek te zijn. Wij raken er niet over uitgepraat ... en uitgeschreven. Lees hier onze blogs en voel je vrij om je gedachten met ons te delen.

Wat kan OnderwijsConnected voor jou en je organisatie betekenen?

Arbeid & onderwijs

Kwaliteit & onderwijs

Beleid & onderwijs