Arbeid

Wij brengen mensen samen,
die vooruitgang brengen

Connectie tussen onderwijsorganisaties en onderwijsmakers

Wij verbinden talentvolle onderwijsmakers met onderwijsorganisaties die vooruit willen. Onze onderwijsprofessionals vervangen jouw directeur, bestuurder, intern begeleider, onderwijskundige of orthopedagoog bij uitval; voeren projecten uit; en helpen jouw organisatie verder ontwikkelen.

Daarnaast ondersteunen we scholen en schoolbesturen bij het werven van vaste onderwijsprofessionals.

“Voor elke opdracht de juiste persoon”

Interim

Het kan een enorm verschil maken: een tijdelijke kracht met frisse energie en met de juiste competenties. Zo iemand kan jouw organisatie ineens veel verder brengen. Heb je een tijdelijke directeur, intern begeleider of orthopedagoog nodig? Of een kwaliteitscoördinator/intern begeleider die een schoolbreed, duurzaam kwaliteitssysteem helpt ontwikkelen en de zorgkwaliteit van de school in de breedte versterkt? 

Wij kennen alle interimmers in onze uitgebreide pool van onderwijsmakers persoonlijk en weten precies wat ze kunnen. Zo kunnen we jou snel de kandidaat voorstellen die past bij jouw opdracht.

Tarieven

  • Tarief voor het inhuren van intern begeleiders: € 92,50 per uur.
  • Tarief voor het inhuren van orthopedagogen: € 104,50 per uur.
  • Tarief voor bemiddeling van intern begeleiders: een opslag van € 10,00 per uur.
  • Tarief voor bemiddeling van onderwijskundigen, orthopedagogen en directeuren: € 15,00 per uur

In dienst bij OnderwijsConnected

Ben je als onderwijskundige, orthopedagoog, kwaliteitscoördinator of directeur in dienst bij OnderwijsConnected, dan kun je vanuit de zekerheid van een arbeidscontract aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Natuurlijk met goede arbeidsvoorwaarden en prima opleidings- en trainingsmogelijkheden.

Bemiddeling

Ben je een zzp’er en wil je in het onderwijs aan de slag, met behoud van vrijheid en flexibiliteit? Wij voegen je graag toe aan onze groeiende flexibele schil van onderwijsmakers.