Skip to main content

Arbeid &
Onderwijs

Wij brengen mensen samen, die vooruitgang brengen

Onderwijsadvies

Kwaliteits- of capaciteitsprobleem? Wij stellen graag een van de ervaren professionals aan je voor, die bij ons in dienst zijn. Zo krijg je snel de oplossing die je zoekt.

Bemiddeling

Krijg makkelijk toegang tot een groot aantal interim-directeuren, intern begeleiders en orthopedagogen uit ons uitgebreide netwerk. Wij kennen ieders specifieke kwaliteiten en maken op basis daarvan de juiste match.

Werving

Bij OnderwijsConnected hebben we heldere ideeën over het werven van medewerkers in het onderwijs. De kern: weet wat er in de komende jaren in de school moet gebeuren. Pas als duidelijk is welke opdracht je de kandidaat meegeeft, kun je een kraakhelder profiel opstellen.

Schaap met vijf poten of passende professional?

Verbindend, daadkrachtig, communicatief vaardig, flexibel. Leg tien vacatures voor een directeur of intern begeleider naast elkaar en het lijkt wel alsof iedereen op ‘jacht’ is naar dezelfde persoon. Maar jij bent niet op zoek naar een schaap met vijf poten dat in elke weide kan grazen; je zoekt iemand die juist jóuw school de komende jaren verder kan brengen. Met alle uitdagingen waar je school voor staat. Bij OnderwijsConnected geloven we dat een goede match begint met weten welke opdracht je iemand meegeeft. Alleen dan kom je tot een duidelijk beschreven profiel én aanbod.

Wij helpen onderwijsorganisaties bij het bereiken van hun doelen

Jij vraagt, wij werven!

Onze focus ligt op het werven van kandidaten die vooruitgang realiseren van jouw schoolontwikkeling of binnen jouw bestuur. Dat doen we door een zorgvuldige, uitgebreide analyse en het schrijven van een realistisch, wervend vacatureprofiel in combinatie met een professionele wervingsvideo. En met succes!

Naast een aantal vaste kosten om jouw vacature goed zichtbaar te laten zijn op verschillende platforms, werven we no cure, no pay.

Tarieven

Onderwijsadvies: € 92,50 per uur voor intern begeleiders en € 104,50 per uur voor orthopedagogen.

Bemiddeling: Een opslag van € 10,00 per uur voor intern begeleiders en € 15,00 per uur voor orthopedagogen en directeuren.

Werving:

Vaste kosten € 4.250,-

Bij een geslaagde werving € 7.250,- extra.

Bovenstaande tarieven zijn exclusief BTW.

Werken bij OnderwijsConnected

Onderwijsinstellingen vragen ons het hele jaar door om hulp bij het zoeken en vinden van vakkundige intern begeleiders, directeuren of orthopedagogen. Wil jij jouw kennis, ervaring en energie inzetten om onderwijsinstellingen verder te brengen? Dan maken we graag kennis met je.