Arbeid

Wij brengen mensen samen,
die vooruitgang brengen

Connectie tussen onderwijsorganisaties en onderwijsmakers

Wij verbinden talentvolle onderwijsmakers met onderwijsorganisaties die vooruit willen. Onze onderwijsprofessionals vervangen jouw directeur, bestuurder, intern begeleider, onderwijskundige of orthopedagoog bij uitval; voeren projecten uit; en helpen jouw organisatie verder ontwikkelen.

Daarnaast ondersteunen we scholen en schoolbesturen bij het werven van vaste onderwijsprofessionals.

“Voor elke opdracht de juiste persoon”

Interim

Het kan een enorm verschil maken: een tijdelijke kracht met frisse energie en met de juiste competenties. Zo iemand kan jouw organisatie ineens veel verder brengen. Heb je een tijdelijke directeur, intern begeleider of orthopedagoog nodig? Of een kwaliteitscoördinator/intern begeleider die een schoolbreed, duurzaam kwaliteitssysteem helpt ontwikkelen en de zorgkwaliteit van de school in de breedte versterkt? 

Wij kennen alle interimmers in onze uitgebreide pool van onderwijsmakers persoonlijk en weten precies wat ze kunnen. Zo kunnen we jou snel de kandidaat voorstellen die past bij jouw opdracht.

In dienst bij OnderwijsConnected

Ben je als onderwijskundige, orthopedagoog, kwaliteitscoördinator of directeur in dienst bij OnderwijsConnected, dan kun je vanuit de zekerheid van een arbeidscontract aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Natuurlijk met goede arbeidsvoorwaarden en prima opleidings- en trainingsmogelijkheden.

Bemiddeling

Ben je een zzp’er en wil je in het onderwijs aan de slag, met behoud van vrijheid en flexibiliteit? Wij voegen je graag toe aan onze groeiende flexibele schil van onderwijsmakers.

Coaching

Onze opleidingen en coaching zijn gericht op de ontwikkeling van individu, team en organisatie. Hierbij maken wij gebruik van reflectie. Dat zien wij als een effectieve, doelgerichte manier om tot nieuwe inzichten te komen en daarmee tot verandering van houding en/of gedrag.

Coachingstrajecten voor directeuren en ib’ers

Met onze NOBCO gecertificeerde coaches werken we aan de ontwikkeling van individuen en teams in het onderwijs. Het doel is om duurzame onderwijsverbetering te realiseren. Daarin zijn we soms confronterend, soms oncomfortabel en brutaal eerlijk. We zijn doelgericht en vragen steeds commitment van alle betrokkenen bij het aangaan van een traject.   Daarnaast begeleiden we intern begeleiders en kwaliteitscoördinatoren in hun professionele ontwikkeling.  zijn in staat om anderen te inspireren en te stimuleren. Ze versterken de motivatie, betrokkenheid en prestaties van de medewerkers in de onderwijsorganisatie.

Coaching voor leerkrachten en teams

Voor leerkrachten en teams verzorgen we didactische coaching, beeldcoaching en pedagogische coaching.