Skip to main content

OnderwijsConnected zoekt IB'ers en kwaliteitscoördinatoren met energie over voor een tijdelijke opdracht

Functie

Intern Begeleiders en Kwaliteitscoördinatoren

Heb jij energie over voor een tijdelijke opdracht?

Vanwege de enorme vraag naar de inzet van tijdelijke IB’ers en kwaliteitscoördinatoren in het basisonderwijs is OnderwijsConnected voor de periode tot de zomervakantie op zoek naar uitbreiding van haar pool van intern begeleiders/kwaliteitscoördinatoren. Heb je tot de zomer, naast je vaste baan bij je huidige werkgever, ruimte om je kennis tijdelijk ook nog ergens anders in te zetten, dan ben je welkom bij ons en kunnen we andere opdrachtgevers blij maken met jouw inzet. Zo kunnen we samen een tijdelijke oplossing bieden aan de tekorten van collega’s in het onderwijs.

OnderwijsConnected

Vooruitgang van het onderwijs is mensenwerk. Dat vereist vakbekwame professionals. Wij voorzien scholen en onderwijsorganisaties van goede (interim) directeuren, intern begeleiders/kwaliteitscoördinatoren, onderwijskundigen en orthopedagogen/schoolpsychologen. Daarnaast adviseren we bij het maken van beleid rond kwaliteitszorg, IKC-vorming en het anders organiseren van het onderwijs. Dat alles doen we met veel kennis en kunde, plezier en frisse denkkracht. En natuurlijk met een groot kloppend hart voor goed onderwijs.

Wie zijn wij

  • OnderwijsConnected is een groeiende organisatie van onderwijsprofessionals. Na in 2018 met z’n tweeën gestart te zijn, werken inmiddels 70 mensen onder de bezielende leiding van Ton Markink en Mathieu Bootsveld aan voortgang en vooruitgang in het onderwijs.
  • Ons huidige werkgebied bevindt zich grofweg tussen Groningen-Nijmegen en Hengelo-Almere.
  • Wij werken met een pool van IB’ers/ kwaliteitscoördinatoren in vaste dienst die bij diverse besturen worden ingezet. Daarnaast hebben we een schil van IB’ers/kwaliteitscoördinatoren die als zelfstandig professional opdrachten voor onderwijsbesturen uitvoeren.
  • Op dezelfde manier hebben wij ook een pool met (interim) directeuren, onderwijskundigen en orthopedagogen/schoolpsychologen.

Nieuwsgierig? Neem direct contact met ons op.

    Interesse?

    Heb je interesse? Laat jouw gegevens hier dan achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    Bel je liever? Dat kan natuurlijk ook. Je bereikt Ton via telefoonnummer (06) 23 55 82 25.