Open trainingen Trainingen icon

Intervisie

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Ben jij een onderwijsprofessional en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Vind je het interessant om met collega’s te sparren en ben je benieuwd hoe je elkaar verder kunt helpen? Met de intervisie van OnderwijsConnected leer je hoe je samen vooruitkomt door te reflecteren op de praktijk. Je krijgt inzicht in je manier van werken en leert hoe je een nieuwe werkwijze in de praktijk brengt.

Intervisie bestaat uit 4 bijeenkomsten per jaar.

Bijeenkomsten


Voor elke bijeenkomst bereid je een casus voor. Welke uitdaging heb jij in de praktijk? Per bijeenkomst worden twee casussen behandeld. Daarna pas jij de nieuwe werkwijze en/of tips toe in de praktijk. Bij de volgende bijeenkomst deel je jouw ervaringen met de intervisiegroep. (Deze bestaat uit 5 tot 6 personen.)

Jouw intervisiegroep

Jouw intervisiegroep bestaat uit een vaste groep mensen met dezelfde functie. Dat kunnen collega’s uit je eigen organisatie zijn (incompany), maar het is ook mogelijk om deze training te volgen met mensen van buiten je eigen organisatie en netwerk (open inschrijving). Jullie werken minimaal een jaar samen. 

De begeleiding

De begeleiding van de intervisiegroep wordt verzorgd door een onderwijsprofessional van OnderwijsConnected. De trainer heeft dezelfde functie (gehad) als de intervisiegroep en heeft jarenlange ervaring op het gebied van coaching, training en jouw vakgebied.


Data Intervisie

Schooljaar 2023-2024 | 12 oktober 2023, 15 januari 2024, 16 april 2024, 19 juni 2024 van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Praktische informatie

Locatie
Esdoornstraat 3 in Zwolle

Kosten
€ 650,00 per persoon (excl. btw).

Studiebelasting
30 uur voor vier bijeenkomsten (inclusief voorbereiding)

Meer weten?
Neem contact op met Mathieu Bootsveld.
Telefoonnummer (06) 30 00 31 77
E-mail info@onderwijsconnected.nl