Intervisie

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Ben jij een onderwijsprofessional en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Vind je het interessant om met collega’s te sparren en ben je benieuwd hoe je elkaar verder kunt helpen? Met de intervisie van OnderwijsConnected leer je hoe je samen vooruitkomt door te reflecteren op de praktijk. Je krijgt inzicht in je manier van werken en leert hoe je een nieuwe werkwijze in de praktijk brengt.

Intervisie bestaat uit 4 bijeenkomsten per jaar.

Bijeenkomsten


Voor elke bijeenkomst bereid je een casus voor. Welke uitdaging heb jij in de praktijk? Per bijeenkomst worden twee casussen behandeld. Daarna pas jij de nieuwe werkwijze en/of tips toe in de praktijk. Bij de volgende bijeenkomst deel je jouw ervaringen met de intervisiegroep. (Deze bestaat uit 5 tot 6 personen.)

Jouw intervisiegroep

Jouw intervisiegroep bestaat uit een vaste groep mensen met dezelfde functie. Dat kunnen collega’s uit je eigen organisatie zijn (incompany), maar het is ook mogelijk om deze training te volgen met mensen van buiten je eigen organisatie en netwerk (open inschrijving). Jullie werken minimaal een jaar samen. 

De begeleiding

De begeleiding van de intervisiegroep wordt verzorgd door een onderwijsprofessional van OnderwijsConnected. De trainer heeft dezelfde functie (gehad) als de intervisiegroep en heeft jarenlange ervaring op het gebied van coaching, training en jouw vakgebied.

Praktische informatie

Locatie

Esdoornstraat 3 in Zwolle

Kosten

€ 650,00 per persoon (excl. btw).

Studiebelasting

30 uur voor vier bijeenkomsten (inclusief voorbereiding)

Meer weten?

Neem contact op met Mathieu Bootsveld.
Telefoonnummer (06) 30 00 31 77
E-mail info@onderwijsconnected.nl