Skip to main content

OnderwijsConnected

Bureau voor kenners en kunners

Op zoek naar een (interim) directeur of een intern begeleider? Als doorgewinterde onderwijsprofessionals met een uitgestrekt netwerk leggen wij binnen no time de juiste connecties!

Bestuurders, directeuren, intern begeleiders en orthopedagogen zijn onmisbaar in het onderwijs. Onderwijs Connected kent en werkt met vakbekwame professionals. We voorzien u van goed personeel, maar ook bij het vormgeven van uw beleid kunt u op ons rekenen. Onze professionals staan voor u klaar om samen met u aan de slag te gaan.

Wij zijn beleidsmakers en mensenmensen die waardevolle contacten aan elkaar koppelen. Zo werken we samen aan toponderwijs!

Arbeid & onderwijs

  • Detachering
  • Bemiddeling
  • Werving

Kwaliteit & onderwijs

  • Zorgstructuur
  • Coaching en training
  • Externe audits

Beleid & onderwijs

  • Organisatieadvies
  • Anders organiseren
  • Schoolplanontwikkeling

Vind de geschikte directeur, intern begeleider of orthopedagoog

Schakel ons in voor detachering, bemiddeling of werving voor sleutelposities binnen uw school. We onderzoeken de inhoud en omvang van de opdracht, de werkwijze van uw school en de capaciteiten van onze kandidaten. Op basis van de uitkomst stellen wij u voor aan professionals die passen binnen uw organisatie en beschikken over de vaardigheden die nodig zijn voor de invulling van de opdracht.

Wij werken met professionals met een missie!

U vraagt, wij werven!

Wij richten ons op de realisatie van uw schoolontwikkeling en stellen op basis daarvan passende kandidaten aan u voor.

Wij werven volgens het no cure no pay principe. Onze bemiddelingstarieven zijn vanaf € 7.250,-.

Cursus Oriëntatie op Leiderschap start in maart 2021!

Ben je leerkracht, intern begeleider of bouwcoördinator met de ambitie om door te groeien tot locatieleider of directeur? Dan is dit oriëntatieprogramma iets voor jou!

Geloof jij dat je nog meer waarde kunt toevoegen in een leidinggevende positie als (interim) directeur, of intern begeleider? Tijdens deze oriëntatiecursus krijg je vanuit reflectie en oriëntatie zicht op leidinggeven in de volle breedte. Aan het einde van het traject ben je in staat om te bepalen of leidinggeven binnen een onderwijsorganisatie perspectiefrijk is.

Het Onderwijsblog

Onderwijs. We staan elke dag voor talloze keuzes en nieuwe uitdagingen. Complexe, dagelijkse verrassingen, het invoeren van innovaties, beleid maken ten aanzien van nieuwe bepalingen vanuit de overheid en ga zo maar door. Belangrijk is om hierover met elkaar in gesprek te zijn. Wij raken er niet over uitgepraat ... en uitgeschreven. Lees hier onze blogs en voel je vrij om je gedachten met ons te delen.

Onze partners zijn onderwijsinstellingen met visie!