Uitnodiging: Inspiratiebijeenkomst ‘Omdenken in het Onderwijs’

Lerarentekort? Niet in Uden, ze doen het daar anders! Wil jij weten hoe? Schrijf je dan in voor de inspiratiebijeenkomst bij De Wijde Wereld in Uden op donderdag 18 april 2024 van 10.15 uur tot 13.00 uur.

De Wijde Wereld is een speelleercentrum waar alle kinderen van half negen tot vijf uur aanwezig zijn. Het team en ook de dagindeling voor onderwijs en opvang zijn flexibel ingericht. Op De Wijde Wereld lopen onderwijs en opvang in elkaar over. Hier krijgen kinderen afwisselend in blokken lessen van lesbevoegde leerkrachten, volgen ze vaklessen van vakprofessionals en spelen ze onder begeleiding van gepassioneerde medewerkers van de kinderopvang. Uit deze werkwijze komen vele voordelen voort, omdenken loont!

Programma 18 april

  • 10.15 uur: Inloop
  • 10.30 uur: Opening en presentatie
  • 11.30 uur: het speel-leercentrum in bedrijf, rondleiding
  • 12.45 uur: Mogelijkheid tot vragen stellen
  • 13.00 uur: Afsluiting

Locatie

De Wijde Wereld, Helmteken 24 in Uden

Kosten

Als je bij OnderwijsConnected in dienst bent of als zelfstandige (zzp’er) voor ons werkt, is deze bijeenkomst gratis voor jou.

Deelnemers die niet rechtstreeks bij OnderwijsConnected werkzaam zijn of niet als zelfstandige (zzp’er) aan ons zijn verbonden via een opdracht, betalen voor deelname €100,-

Inschrijven

Wil je erbij zijn? Aarzel dan niet en meld je snel aan (uiterlijk 9 april) door te mailen naar smaas@onderwijsconnected.nl

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.